Tuesday, April 12, 2011

I'm just a Sweet Transvestite from Transexual, Transylvania.

Pientä päivitystä tänään! Sillä tänä taitaa olla ainut päivä jolloin ehin olla kunnolla koneella ku ois yks terveystiedon juttu tekeillä ja muuta actonii muina päivinä!

Ja halusin tulla äkkiä kertoo tästä asiasta, ku olin viime lauantaina kattoos Kaustisen The Rocky Horror Show tekemän musikaalin, joka oli oikeesti iha mahtava! :--D Liikentees olin tän näkösenä. (ja tos vasemmaskuvas tuulee älkää ihmetelko ja oon aika kämä sry.)


Me mentiin siis kattoo se musikaali siks kun mun veli opiskelee siel, ja sen Kaustisen musiikkilukio teki ton näytöksen, so.. loogista. Mut ne kaikki opiskelijat jokka näytteli/soitti oli tehnyt koreografiat yms vaikutti iha ammattilaisilt, haha!


TÄS OLI EHDOTTOMASTI KOKO NÄYTÖKSEN HEMAISEVIN ILMESTYS XDDDDDdd♥ Eli yks pääroolin saaneista, korkkarit jalas tyylii 2 metrii? Toi mies osas oikeesti näytellä (ja laulaa), toi oli yksinkertasest vaa nii paras. ::----------D♥ Pahoittelen muute sumuisii kuvii, mut siel käytettiin aika paljon sitä savu efektii nii te joilla on kokemusta varmaan tiiätte. :/



Sitte musikaalin bodari mies Rocky. Nakuili kokonaiset kaks tuntia, mikäs siinä!


.. Frank N. Furter, vaihtoi asujaan melkein joka kohtauksessa. Kaunista todella. XD


Ja nörttipojat laulaaa~







Tarinan keskeisimmät päähenkilöiden (Janet Weiss ja Brad Majors) näyttelijät oli kans tosi hyviä! Etenkin toi naine pysty puhuu tosi korkeella äänellä et tuntu välis korvissa asti. 8´´)



 

Joo ja mun rakkaudella koulutettu apina on tuolla, soitti rumpuja. :-----)

Suosittelen oikeesti menemään kattomaan ton, perjantaihin asti ois vielä esityksiä! Mäki haluisin kauheesti nähä ton uusiks mutku. :_; Vasta kun ootte nähny ton voitte sanoo ettette kadu. ;)
Tästä oli muuten ainakin Ilkassa (s. 16 hoho) pientä juttuu, ootteko huomannu? Siellä oli kans pientä miinusta laitettu mut sen tyypin ois pitäny laittaa isolle sinne tekstin perään IN MY OPINIOON.

Okei ehkä hehkutan tätä liikaa ja saa teidät aattelee et tää oli joku Harry Potterin vika osa. Mutta siiis suosittelen lämpimästi, tosi hauskahan toi loppujen lopuks oli! ´ww`


En jaksa höpötellä täs jotain tylsii juttui et kerron joskus kun jaksan mutsiis saan ens viikonlopuks jotain elämää kodin ulkopuolelta, sillä mennää mun siskon kaa (=toine rakkaudella koulutettu apina♥) Hennalle! *___* henna on siis tosi kova sana. Harmi vaa et meidän perjantain aika menee junalla matkustelemiseen, mut onneks siin on lauantai ja vielä vähän sunnuntaita aikaa. ´3` Eli Jyväskylä kutsuu, ja ensimmäisellä sijalla ostoslistalla on vyö. Oon tyylii koko vuoden ettiny ja ny tuntuu et mun mahikset tuol kaupungis vois olla aika korkeella! >:----) Ja aaaaa siel ois gina tricottiki mutku ei huvita kauheesti vaatteita ostaa kun mun pitäs päästä niist eroonkin (sanoo ihminen jonka kaappi on yksinkertaisesti liian täynnä..)

nooo rahaa säästän näin nälkääkin väistän ei vaa see'll ya next week huns buns.

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11