Thursday, February 17, 2011

If I understood the colors of the sky, I'll...

Tuli vietettyy ihana viikonloppu Niinan (aka exmanabu ja nykyne ruki from psc-cos) seuras! Kameraa en ottanu mukaa MUTTA koko aja oli jtn tekemist jote tuski oltais ehittykää kuvailemaa mitää (paitsi ruoka-annoksia.)

Suurin osa ajasta me syötiin, siis seriously _ihan_koko_ajan_, ja vasta sunnuntaina se alko kostautuu ainaki mun puolelta.. :: D Mut ainahan pitää syömistä olla ku telkkaa kattoo..


Saatiin katottua Taru Sormusten Herrasta -trilogia ilman niit (turhii) poistettui kohtauksii, jeje. Katoin sen viime vuonna, eli tokaa kertaa katottii ja myönnän et välis koin jotain 'ahaaaa!' valaistuksii. xD



Ja vaikka tykkään monestas hahmosta siin nii kyl Merri & Pippin wins! ;w; Älyttömän sulosii, ja sitte niide huumori.. nam :_D♥ Tosin se kääpiö en ny just muista nimee oli tosi hauska myös ja toi huumorii paljon siihe. x)

JA NYT HEIKKOHERMOISET ÄLKÄÄ KATSOKO ALASPÄIN!!!! 



Anteeks q traumatisoin teidät kaikki mut kaikkein inhottavin ja aasdasdsdfgmvdf hahmo kestä en tykkää yhtää on Klonkku. ;_: D:: Okei, aluks sitä inhoaa mut sitte sitä alkaa säälii ja se o kans aika hellyyttävä, mut loppujen lopuks...... not. Oon ite saanu jo kauheet traumat tost hyi oikeestien tajuu miks kiusaan itteeni turhaan googlettamal ton kuvii.


Ja Gazetet soi kaksnelseittemä. :'----D Esim rakastan istuu Niinan kyydis autos ku sil on aina joku gazen levy soimas siin~ *----* Ekana iltanaki alotettiin telkkarin töljöttäminen sillä ku neiti iski sen juuri tilatun ja saapuneen uuden sinkun dvd-koneeseen ja saatii katottuu pari livet siitä. ja kyllä Reita o edelleenki aika qmah♥ ;)

Ja sunnuntaina katottii ennen mun lähtöö Decomposition Beauty -live dvdlt Taionin live, koska AH. Oikeesti se on jotai nii täydellist katottavaa. ;Q; Pelkästään se Rukin alku ja loppuhuudotki teettää kylmiäväreitä, hur. ♥

Jjooo lopetan ihkutuksen tähän ettei siit synny tosiaa mitn romaanii. xxD Viime maanantaina oli muute ystävänpäivä, oliko mainitsemisen arvoinen päivä? Mulla se meni iha hyvi ja sain halei jii-än-eeee. ´u`
Eilinen eli kuudestoista päivä oli hassun hauska koska mun vanha luokkalaine, nykynen luokkalaine, veli ja IV täytti kaikki vuosii, jee aplodit. 8-)

Mut tosiaan huomenna lähtö Chibiconiin, ja manbailen siellä panda kigussa~ jotenki oon taas unohtanut mainita mun menoist, mut te jotka ootte tulos nii tulkaa ihmees moikkaamaan! ♥ i do not bite. ;)

Koska oon väsänny kirpparitouhui ja tää savinen kasvonaamio on pakko saada pois koska alkaa hiipii tunne et mun naamaa kuolee, lopettelen tähä jote have nice days!

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11