Monday, June 13, 2011

miles away

Hejssssan, haluisin viel sanoo muutaman sanan tost kommentoimisesta, ootte ihania♥ Voitte kuvitella mun ilmeen kun sain sähköpostiin kivasti ilmotusta uusista kommenteista. :: D Siis ihan ou mai gaaaad kiitoksia hirveesti kun saitte raapustettua sen kommentin vaikkette olisi alunperin jaksanut tjsp, olin tosi tosi ilonen niitä lukiessani. ♥

Mutjoo mikäs täs, ensimmäinen kokonainen viikko lomasta on jo mennyt, ja olinkin viime keskiviikosta lauantaihin tosiaan Soinissa Hennan luona Marian aka siskon kans. Kameras ois tosi ihania kuvia lukuunottaen Marian pakolliset taidekuvat mut en saa niitä koneelle vähään aikaan, joten ehkä joskus myöhemmin saatte viihdytyksenä selata ne läpi. Ehkä.

Mutmut Soinis oli enemmän sellast maalaistunnelmaa kaikkien lehmujen ja traktoreiden seuras, ja vaikkei oltu yhtä kauaa kun viime vuonna tehtiin perus juttui taas ja mietittiin mite viisaita me ollaan ku meil on oikeesti ollut neroimmat ideat tekemisen puutteeseen ikinä! Perus settiin kuuluu siis älytön syöminen, uiminen, soutelu, kävelyt, pyörällä ja mönkkärillä ajoa, lautapelit ja muuten vaa chillailuu.
Toki nautittiin yö souteluist kun puhuttiin kaikkee syvällistä, koska ei jaksettu tehdä kuten viime vuonna ja lähtee pitkälle yölenkille. (tuleeks se ees yhteen?) Henna oli saanut hommattuu myös pienen peräkärryn, ja ajettiin ruohonleikkuril se kärry peräs. XDD Eihän se kauheen lujaa kulkenut mut ei oo valittamista. ;)
Ja tällä kertaa ei lämmitetty saunaa kertaakaan uimisen ohella, ja meil oli kumivene jolla saatiin hienosti yhdistettyy normi veneeseen ja lähettii sillee soutelee oujee. :_D Eikä unohdeta uimapatjoja tai uimarenkaita eikä miten raahasin sen paavo ranttis pallon mukaan turhaan.

Voisin höpöttää tästä maailman tappiin mut ketään tuskin kauheesti kiinnostaa kun kirjalliset selitykset on näin kämäsii. :---( But nothing can do hehs.

Ja itseasias mulla ei oo mitään järkevää selitettävää. Eikä ees kuvia. Mut mun unelmat toteutuu huomenna koska lähen Tampereelle toteuttaa lisää unelmia ja shoppailemaaan. *------*♥ Voin kirjoittaa ens kerral juttuu ostoksista niin pääsen pitkästä aikaa puhuu kunnolla esim vaatteista. :----D

P.S.



Törmäsin btw twitteris linkkiin joka johti yhden elokuvan traileriin, ja ette usko minkä 'AHAA!!1' valaistuksen sain ku tajusin kuka esittää pääosaa. :--DD


Joku muistaa tän kuvan aiemminkin olleen esillä? Muistan miten kadehdin ton naisen hiuksia ja tottakai-- sillä on oltava samanlainen huge tukka tossa leffassakin! ;---;♥ Joku pliis kertokaa mulle kuinka paljon hiuksia, lakkaa, kihartimia ja suoristimia yms tarvitaan saamaan tollasia lopputuloksia..

Toivottavasti löytäsin ton leffan kokonaisena jostain, haluun nimittäin niin nähä ton.. !

Siinäpä tais olla kaikki kertaa, pusuja ja haleja sinnepäin. ♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11