Wednesday, August 4, 2010

thinking cosplay ☆

LONG TIME NO SEE! oikeesti, vihdoinkin saan jotain aikaseksi. luin justiin KAIKKI blogi päivitykset, koska en oo n. viikkoon jaksanu lukee tällä siskon kannettaval. :----D enkä oo tännekkää jaksanu kirjoittaa, tai oikeestaan keksiny mitää mistä kirjottaisin. :/ mut aattelin puhuu yhestä niin jännästä asiasta kuin..

COSPLAY!

(oli pakko tääkin näyttää♥) oletan teidän kaikkien tietävän mitä cossaaminen tarkoittaa. jos ette googlatkaa. ;)

mut ite en oo cossannu kertaakaan. vielä. nimittäin mun kaveri sai taivuteltuu sellaseen ku PSC-ryhmäcossiin, jossa ihmiset cossaa siis siihen kuuluvii bändejä. yhteisön löytää galleriasta (en jaksa laittaa linkkiä lol.) se toteutetaan vasta ens vuoden puolella, mun onneks.

ja mitäkö sitten cossin?

SuGun Takerua!

löyty yllättävän huonosti hyviä kuvia, mutta asu ois LOVE SCREAM PARTY pvst. oikeestaan samanen kaveri jotenki onnistu syöttää senki idean xDD "me cossataa sugust ja sä oot takeru eiksni :33♥" tyylii tolleen enkä voinun olla suostumatta. ::'D eikä kukaan halua tietää miten me päätettiin se mistä pvst cossataa.. xDD

eikä mulla sinänsä valittamista oo, koska toihan on periaattees aika helppo. tai suurimman osan voi ostaa suoraan kaupasta. :´´´) ja sit tehä joitai muokkauksii jos tarttee.

esim ton vyön vois hommata seppälästä, mut kun viimeks kävin siel nii siel ei myyty sellasii vihreit. 8< toivottavasti niit viel ilmestyis~ pinkkii kenkiiki on siel näkyny. tosin ne oli sen verran kalliit etten oo varma kannattaako mun ne sieltä ostaa, koska en oo varma käyttäsinkö niitä muuten (ne oli jotenki ahistavia, tai se materiaali). tosin jos joku tietää miten kenkii voi värjätä, omistaisin valkoset kengät jotka ois kuin luotu toho cossiin. xD

muistakaa klikkailla isommiks! :---D mut oikeestaan mun paineet on a) ehtiikö hiukset kasvaa b) noi korut/kynnet c) TOI TAKKI. oikeesti, musta ei oo ompelemaan, joten siks oon aatellu et sen kaverin äiti vois autella siin. |D sitäpaitsi meidän ompelukone on tota.. jossain..

ja noi lisäkkeetki, hhrrrrrr. aattelin käydä kattelees pilailupuodista, oisko siel jotain. ainaki mun muistaakseni siel myydään ihkun neon värisii lisäkkeitä. tosin, pari euroo vaa maksaa ja se näkyy.. .___.



tosin, mun mielessä on kyl kävässy kans miku (an cafe) cossi. en tosin tietäis mihin sen tekisin jos ny tekisin, mut näil lyhyil hiuksil vois tehä senki..
toisaalta, emmä tiiä uskallanko mä. xD tuntuis vaa jotenki tosi tyhmältä. >.< tai sillee vammasesti miku on paras ja näi nii asdjaskdas. et kattoo ny. :/

mut täs oli tälläistä pientä suunnitteluu, hope you like♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11