Monday, May 17, 2010

t h e P I N K h a i r .

moooi♥

ja tähän väliin pitäis tulla päivän asu kuva mutta taisinki poistaa sen kamerast (o.O) nii sitä ei tule. :< enkä jaksa mennä ottamaan uutta.
kuulumisia sen verran et on ollu liian kuumia päivä, ja kuolen varmaan joku yö kuumuuteen! x_____x mut kiva ku kesä tulee~ ^^ saiskoha tästä ulkoasusta saada viel kesäisemmän? näin jopa unta et muokkailin tätä ja se oli periaattees aika hieno. x'D harmi vaan kun oon yrittäny saada näihin reunoihin jotain värii ku näyttää niin valkoselta, kun ei oo oikeen mitään.. mut oon kyl yrittäny, mut jos ei sitte nii EI SITTE! ;____; pidänki tästä blogimallist sen verra etten haluais vaihtaa, mut jos kokeilisin kuitenkin. no kattoo ny.


aattelin puhua nyt jotain mun hiuksista, kun mulla on parturikin täs pian. huomioikaa sitten, että en osaa selittää tätä hyvin, mut yritän kuitenkin loogisesti ja ettei kauheesti hyppis ne aikavälit mitä milloin oon ajatellu. :/
ja en löydä mitään hyvää kuvaa, mut kyllähä te tiiätte minkälaiset ne mun hiukset on.
näiden hiusten jälkeen, ensimmäinen idea oli decora tyyliset. yritän vääntää esimerkkiä.


katsokaa ja kauhistukaa kun piirsin paintilla. #1 mut saitte sen idean? great. eli decora ottis, musta + turkoosi, tosin en olis varma olisiko se noin sinistä, mutten halua sellaista ruman vihreää. :/ koska jos mustan päälle yrittäis värjätä nii tulis sellane.
sitten suunnitelmat muuttu paljon monimutkaisemmiks.


#2 ajatukset harhaili tyylistä ja mallista ja väristä, aattelin pinkkiä ja vaaleeta, mut se musta pysyi. paremmin ehk vois havainnollistaa muutamalla kuvalla:


tossa sivummalla olis toi vaalee kohta oli kans mieleen. vaikka erivärisinä, mutta myös vaaleen päälle sais helpommin jotain shokkiväriä.


ja noi 'sivuhiukset' on kyl kans ongelma. joko ton mallista, tai sellasta mitä oon menny ite leikkaamaan. ::::D toki vain parempana tai.. selvempänä, parturihan sen leikkaa. :------D

kuvoihin tuli kans vaaleet hiukset. koska suunniteltiin jonku kaverin kans tekevämme joskus maya aiji cossi, niin tarttisin vaaleet hiukset, enkä peruukista oikeen välittäis. ekaks en yhtään tykänny ideasta värjätä vaaleeks (ensinnäkin en tienny sopisko mulle ees), mut mieluummin ekaks värjäisin vaaleeks, sitten tummaks. kauheeta ois sitä tummaa saada hiuksista pois kun aattelee siltä kannalta. ja lyhyitä hiuksia oon kans harkinnu, pidennysten hankkimista, etcetc, mutta ne oon jo hylänny. ainakin toistaseks.
mut nykyään haluun ihan omasta tahdostani värjätä vaaleeks! koska nyt ideana ois..


#3 tollaset. ottarista en tosin tiiä, ehkä pidän sen tälläsenä epätasasena. mut kun kerran vaaleeks värjätää, voisin samantien kokeilla ton tapaista~ ite tykkäisin tooosi paljon♥


.. mut kummalle puolelle tekis ton värikkäämmän puolen? ja rajoittuisko se vaan ottikseen, vai myös vähän niikun tos kuvas sivuhiuksiin, vaik kokonaa puol ja puol? eka vaihtoehto olis eniten mun mieleen.


(parempaa kuvaa ei löytyny -,-) pinkkinä tää vois olla kans tosi kiva. 8) mutta jos taas aatellaa sillee, että vaaleenpunasesta ois helpompi värjätä pinkkiin, eikä toisinpäin?


joo eli sellaista. harmi vaan äitee ei ainakaan nähtävästi pidä tästä 'värjätää vaaleeks'. heti sano et kai jotai tummia raitoja sekaan mut.. hei, varsinki tollasiin hiuksiin _siellä ei voi olla tummia raitoja_. ehkä se eniten ajatteli sitä juurikasvuu. koska näis hiuksis paras puoli on se (että nää on aiva sika ihqut<<3) vaan ettei se juurikassvu näy. mullaki varmaa parin kilometrin juurikasvu, mut ei sitä ees näy nii no problems~ >:))


mut toivotaan et saan vaalennettuu näitä, ja se parturi osais leikata näitä hiuksia jotenkin hienosti. mutta meenkin tästä varmaan pian syömään, (KAUHEE NÄLKÄ.) byee♥

No comments:

Post a Comment

 

FREE HOT VIDEO 1 | HOT GIRL GALERRY 1

FREE HOT VIDEO 2 | HOT GIRL GALERRY 2

FREE HOT VIDEO 3 | HOT GIRL GALERRY 3

FREE HOT VIDEO 4 | HOT GIRL GALERRY 4

FREE HOT VIDEO 5 | HOT GIRL GALERRY 5

FREE HOT VIDEO 6 | HOT GIRL GALERRY 6

FREE HOT VIDEO 7 | HOT GIRL GALERRY 7

FREE HOT VIDEO 8 | HOT GIRL GALERRY 8

FREE HOT VIDEO 9 | HOT GIRL GALERRY 9

FREE HOT VIDEO 10 | HOT GIRL GALERRY 10

FREE HOT VIDEO 11 | HOT GIRL GALERRY 11